2021-07-27 07:42:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Valaki a szeretteid közül komoly támaszt nyújthat neked

Napi horoszkóp július 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a szerelmi ügyeket illetően a legjobban teszed, ha kivársz. Egyelőre úgy tűnik, nem a te kezedben van a döntés joga. De te meglehetősen csökönyös fajta vagy, és ez egyszer az előnyödre válhat. Ha kitartasz az elhatározásod mellett, akkor meg is fogod kapni azt, akit akarsz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha nem olyan munkát végzel, amivel teljesen azonosulni tudsz, akkor kiszolgáltatottnak és frusztráltnak érezheted magad. Ha nem találsz más munkahelyet, akkor keress egy jó hobbit, amit igazán kedvvel űzhetsz!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap kedvező lehet a párkapcsolat terén megmutatkozó esetleges konfliktusok kezelésére. A legjobban azzal vigasztalhatjátok meg egymást, hogy a közös jövőt tervezgetitek. Most elsősorban a nagyon közeli jövőre, a nyaralásra kellene koncentrálnotok.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szeretnél több érzelmet belevinni a mindennapjaidba. Igazad van: különösen ilyen szép nyári nap lehetetlen kordában tartanod az érzelmeidet. Az érzékiségnek is nagyobb szerepet kell kapnia, hiszen a nyár a termékenység ideje.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma számolnod kell azzal, hogy munkahelyi előmeneteledet, előléptetésedet negatívan befolyásoló dolgok történhetnek. Ne keseredj el: nem tudják elrontani a terveidet. Mutasd meg, mire vagy képes: az Oroszlán havában járunk, eljött a te időd!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Megint türelmetlennek mutatkozhatsz a szeretteiddel, a szerelmeddel szemben. Pedig nem érdemli meg, hogy így bánj vele: ő nagyon is igyekszik, inkább ezt az igyekezetét értékeld. Még, ha az eredmények el is maradnak tőle egyelőre. Inkább vigasztald őt, s adj neki erőt a további küzdelmeihez.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkádban a kitartást és a konzervativizmust kellene ötvözni a változásra való hajlandósággal. Valamiben muszáj lenne végre újítanod, de persze úgy, hogy közben a régi értékek is megmaradjanak.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valaki a szeretteid közül - talán éppen a társad - komoly támaszt nyújthat neked: fogadd el a segítséget! Ezáltal nem csak anyagilag stabilizálódhatsz, de az értékítéletedben is beállhatnak bizonyos változások.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobban oda kellene figyelned a fontossági sorrendre a munkahelyeden. Nemcsak a munkádat, de a kollégáidat illetően is. Annak jelents munkaügyben, akire az valóban tartozik! Így felesleges köröket kerülhetsz el.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Te mindig csak azt mondogatod, hogy nincs időd szabadságra menni. Most az a csalódás érhet, hogy egyenesen elküldenek. Szomorkodás helyett inkább örülj a hirtelen támadt űrnek: ott az élet!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kedveseddel kapcsolatos átmeneti problémáknak nem kellene túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Emelkedj felül nagylelkűen a kisebb ballépésein. Ha a közös irányban meg tudtok egyezni, ha a nagy terveket illetően egyek tudtok lenni, akkor kár lenne felrúgni minden megállapodást.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az aprólékos, türelmet igénylő, szépítgetésre is alkalmat adó munkálkodást élvezed igazán ma. Akkor érzed jól magad, ha a munkahelyeden is a saját tempódban tevékenykedhetsz. Szépet alkothatsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: